začneme tím, že si dáme podle návodu vařit těstoviny
a teď se vrhneme na omáčku. Rozpálíme si pánev na střední teplotu, rozpálíme v ní olivový olej a máslo. Přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatit
mezitím si nakrájíme žampiony na půlky a ty půlky na plátky
žampiony přidáme k zesklovatělé cibuli, přidáme kmín, trošku pepře a soli a promícháme
žampiony zakápneme citronovou šťávou, aby neztratily svoji světlou barvu a lehce promícháme
smažíme za občasného míchání 5 minut
do pánve přidáme omytý špenát a oloupaný a nakrájený česnek
zalijeme vývarem
a pod pokličkou necháme 5 minut spařit
uvařené těstoviny scedíme a přidáme do pánve. Těstovin dejte tolik, aby Vám pánev nepřetékala :-)
snižte teplotu plotny a za občasného míchání nechte 3 minuty probublávat. Tímto se Vám omáčka dostane do těstovin. Proto je dobré moc těstoviny předtím nerozvařit, ale uvařit je na skus