Pracuji...
close

Zeleninový salát s rukolou a přírodní zálivkou

někdy stačí k dobrému salátu málo. Rukola, rajče a citrónová šťáva je dokonalá kombinace. Přírodní zálivka je v tomto salátu tvořena rajčatovou a citronovou šťávou
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 8 let
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
2-3 hrst rukola
1-2 kus rajčata
1/2 kus citron
Sdílejte recept
Postup
rukolu si omyjeme a nakrájíme na menší kousky
půlku papriky zbavíme jader a nakrájíme nadrobno
rajčata nakrájíme také nadrobno. Veškerá šťáva, která nám po rajčatech zůstane na prkénku, se musí využít
všechnu nakrájenou zeleninu dáme do mísy a zakápneme citronovou šťávou. Lehce zamícháme a máme hotovo
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání, krájení
Typ chodu:
salát
Vybavení kuchyně:
mísa malá
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...