Načítání...
X
„ nebojte se něco dobrého uvařit "
menu UVAŘSiSÁM.cz account_circle search

Halušky z bramborových knedlíků | Recept

Rychlovka ze zbytků a navíc na ni stačí pouhé tři ingredience. Pokud Vám v lednici zbydou bramborové knedlíky, sežeňte si k nim už jen slaninu a brynzu a udělejte si báječně rychlou chuťovku.
Autor receptu
Stáří receptu: 6 let
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Ingredience
obecně
125 gram brynza
Další informace
Pracnost: Recept zvládne každý
Způsob přípravy: krájení, míchání
Typ chodu: oběd, večeře
Původ: Česko
Krok 1
Začneme tím, že si nakrájíme anglickou slaninu na malé kostičky. Ty pak hodíme na rozpálenou pánev. Můžete použít pod slaninu sádlo, ale jestliže je slanina dostatečně prorostlá, tak to ani není nutné.
Krok 2
Když je slanina pěkně osmahlá, vhodíme k ní bramborové knedlíky pokrájené také na kostky. Pěkně vše promícháme, aby se knedlíky pořádně obalily v rozpuštěném sádle ze slaniny.
Krok 3
A na závěr už chybí jen přihodit brynzu, promíchat a nechat ji rozpustit. Slanina s brynzou jsou dostatečně slané, takže není potřeba už dosolovat.