X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Halušky z bramborových knedlíků

Načítám...
Rychlovka ze zbytků a navíc na ni stačí pouhé tři ingredience. Pokud Vám v lednici zbydou bramborové knedlíky, sežeňte si k nim už jen slaninu a brynzu a udělejte si báječně rychlou chuťovku.
Příprava 5 minut
Vaření 10 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Maso / Ostatní maso
Druh přípravy: krájení, míchání
Typ chodu: oběd, večeře
Vybavení kuchyně: prkénko (dřevěné), pánev velká
Původ: Česko

Ingredience

Postup

Začneme tím, že si nakrájíme anglickou slaninu na malé kostičky. Ty pak hodíme na rozpálenou pánev. Můžete použít pod slaninu sádlo, ale jestliže je slanina dostatečně prorostlá, tak to ani není nutné.
Když je slanina pěkně osmahlá, vhodíme k ní bramborové knedlíky pokrájené také na kostky. Pěkně vše promícháme, aby se knedlíky pořádně obalily v rozpuštěném sádle ze slaniny.
A na závěr už chybí jen přihodit brynzu, promíchat a nechat ji rozpustit. Slanina s brynzou jsou dostatečně slané, takže není potřeba už dosolovat.
Komentáře
Autor receptu
Já zrovna nejsem zkušená ...
Facebook
Twitter