X

Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Halušky z bramborových knedlíků
Načítám...
Popis receptu
Rychlovka ze zbytků a navíc na ni stačí pouhé tři ingredience. Pokud Vám v lednici zbydou bramborové knedlíky, sežeňte si k nim už jen slaninu a brynzu a udělejte si báječně rychlou chuťovku.
Příprava 5 minut
Vaření 10 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Maso / Ostatní maso
Druh přípravy: krájení, míchání
Typ chodu: oběd, večeře
Vybavení kuchyně: prkénko (dřevěné), pánev velká
Související recepty: Bramborový knedlík
Původ: Česko
Ingredience
Ingredience
obecně
anglická slanina 200 g
bramborový knedlík 700 g
brynza 125 g
Postup
1.
Začneme tím, že si nakrájíme anglickou slaninu na malé kostičky. Ty pak hodíme na rozpálenou pánev. Můžete použít pod slaninu sádlo, ale jestliže je slanina dostatečně prorostlá, tak to ani není nutné.
2.
Když je slanina pěkně osmahlá, vhodíme k ní bramborové knedlíky pokrájené také na kostky. Pěkně vše promícháme, aby se knedlíky pořádně obalily v rozpuštěném sádle ze slaniny.
3.
A na závěr už chybí jen přihodit brynzu, promíchat a nechat ji rozpustit. Slanina s brynzou jsou dostatečně slané, takže není potřeba už dosolovat.
Komentáře
Fotky od ostatních kuchařů
Autor receptu
Já zrovna nejsem zkušená kuchařka, ani k tomu nemám výjimečný vztah, ale jelikož jsem Boublasovou d...
41 bodů
Facebook