smetanový a šťavnatý pikantní kuřecí salát, který lze udělat nejen z kuřecího masa, ale klidně i vepřového. Jako přílohu doporučuji opečené bílé pečivo
kuřecí kousky dáme do menší mísy, přisypeme kari a trošku soli a pepře. Promícháme
na pánev dáme rozpálit máslo a osmahneme na něm okořeněné maso. Smažte zhruba 10 minut na vyšší teplotu
během smažení si nakrájejte ledový salát na menší kousky
hotové maso dáme do mísy odpočinout. Do ještě teplého masa vmícháme další lžičku kari
na pánvi nám po smažení zbyly skvělé výpeky, o které je škoda přjít. Pomocí vody si je vyvaříme. Nalijte do pánve vodu a vyvařte ji na množství zhruba dvou lžic. Klidně i na začátku pomocí vařečky seškrábněte výpeky
výpek ochutnejte a lehce dosolte
k masu přidáme nakrájený ledový salát, majonézu, smetanu a výpek. Důkladně promícháme, popřípadě dosolíme, dopepříme