Načítání...
X
„ nebojte se něco dobrého uvařit "
menu UVAŘSiSÁM.cz account_circle search

Hovězí tatarák z falešné svíčkové | Recept

hovězí tatarák bych mohl jíst každej den po celý rok :-) Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Vyvarujte se toho, že tam dáme tunu kečupu. Měli by jste cítit maso a né kečup. Kečup samozřejmě volte kvalitní, jako i ostatní ingredience. Jako přílohu doporučuji co jiného než počesnekované topinky :-)
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Boublas
Autor receptu
Další informace
Pracnost: Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy: míchání, mletí
Typ chodu: svačina, předkrm
Příležitost: oslava, raut, svatební hostina
Původ: Česko
Postup
Krok 1
maso omyjeme a zbavíme všech blan či šlach
Krok 2
pomocí mlýnku na maso si maso pomeleme. Já jsem ho mlel na největší otvory, aby maso nebylo moc jemné
Krok 3
namleté maso si dáme do mísy
Krok 4
k masu přidáme všechny ingredience (z vajec pouze žloutky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno)
Krok 5
tatarák důkladně promícháme, nejlépe rukou. Ochutnáme a podle chuti dosolíme, dopepříme
Sdílejte recept