Pracuji...
close

Hovězí tatarák z falešné svíčkové

hovězí tatarák bych mohl jíst každej den po celý rok :-) Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Vyvarujte se toho, že tam dáme tunu kečupu. Měli by jste cítit maso a né kečup. Kečup samozřejmě volte kvalitní, jako i ostatní ingredience. Jako přílohu doporučuji co jiného než počesnekované topinky :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 7 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Sdílejte recept
Postup
maso omyjeme a zbavíme všech blan či šlach
pomocí mlýnku na maso si maso pomeleme. Já jsem ho mlel na největší otvory, aby maso nebylo moc jemné
namleté maso si dáme do mísy
k masu přidáme všechny ingredience (z vajec pouze žloutky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno)
tatarák důkladně promícháme, nejlépe rukou. Ochutnáme a podle chuti dosolíme, dopepříme
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy:
míchání, mletí
Typ chodu:
svačina, předkrm
Příležitost:
oslava, raut, svatební hostina
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, a...