X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Hovězí tatarák z falešné svíčkové

Načítám...
hovězí tatarák bych mohl jíst každej den po celý rok :-) Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Vyvarujte se toho, že tam dáme tunu kečupu. Měli by jste cítit maso a né kečup. Kečup samozřejmě volte kvalitní, jako i ostatní ingredience. Jako přílohu doporučuji co jiného než počesnekované topinky :-)
Příprava 20 minut
Vaření 5 minut
Pracnost: Recept zvládne každý, ale chce to trošku snahy
Kategorie: Maso / Jatečné maso, Studená kuchyně / Pomazánky
Druh přípravy: míchání, mletí
Typ chodu: svačina, předkrm
Vybavení kuchyně: lis na česnek, mísa, mlýnek na pepř, mlýnek na maso
Příležitost: oslava, raut, svatební hostina
Původ: Česko

Ingredience

Postup

maso omyjeme a zbavíme všech blan či šlach
pomocí mlýnku na maso si maso pomeleme. Já jsem ho mlel na největší otvory, aby maso nebylo moc jemné
namleté maso si dáme do mísy
k masu přidáme všechny ingredience (z vajec pouze žloutky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno)
tatarák důkladně promícháme, nejlépe rukou. Ochutnáme a podle chuti dosolíme, dopepříme
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter