X

Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Recept / Hovězí tatarák z falešné svíčkové
Načítám...
Popis receptu
hovězí tatarák bych mohl jíst každej den po celý rok :-) Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Vyvarujte se toho, že tam dáme tunu kečupu. Měli by jste cítit maso a né kečup. Kečup samozřejmě volte kvalitní, jako i ostatní ingredience. Jako přílohu doporučuji co jiného než počesnekované topinky :-)
Příprava 20 minut
Vaření 5 minut
Pracnost: Recept zvládne každý, ale chce to trošku snahy
Kategorie: Maso / Jatečné maso, Studená kuchyně / Pomazánky
Druh přípravy: míchání, mletí
Typ chodu: svačina, předkrm
Vybavení kuchyně: lis na česnek, mísa, mlýnek na pepř, mlýnek na maso
Příležitost: oslava, raut, svatební hostina
Původ: Česko
Ingredience
Postup
1.
maso omyjeme a zbavíme všech blan či šlach
2.
pomocí mlýnku na maso si maso pomeleme. Já jsem ho mlel na největší otvory, aby maso nebylo moc jemné
3.
namleté maso si dáme do mísy
4.
k masu přidáme všechny ingredience (z vajec pouze žloutky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno)
5.
tatarák důkladně promícháme, nejlépe rukou. Ochutnáme a podle chuti dosolíme, dopepříme
Komentáře
Fotky od ostatních kuchařů
Kuchařky
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit budu :-)
618 bodů
Facebook