Pracuji...
close

Vepřová pečeně na kmíně, šťáva na maso z výpeků

pořadnej kus pečeného masa musí být na jídelníčku alespoň jednou za měsíc :-) Lepší recept na vepřovou pečeni jsem asi ještě nikdy nedělal. Maso je šťavnaté ještě pár dní po upečení. Je dobré maso krájet na slabší plátky. Maso je vhodné například k zelí, špenátu, dušené mrkvi, apod. Plátky podáváme přelité omáčkou z výpeků
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Související recepty
nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný....
Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí ji...
Při dušení červeného zelí potřebujete trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Určitě chuť...
asi jedno z nejlevnější jídel, na kterém si vždy maximálně pochutnám. Klidně bych k tomu ani nemusel...
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...