Načítání...
close

Vepřová pečeně na kmíně, šťáva na maso z výpeků

pořadnej kus pečeného masa musí být na jídelníčku alespoň jednou za měsíc :-) Lepší recept na vepřovou pečeni jsem asi ještě nikdy nedělal. Maso je šťavnaté ještě pár dní po upečení. Je dobré maso krájet na slabší plátky. Maso je vhodné například k zelí, špenátu, dušené mrkvi, apod. Plátky podáváme přelité omáčkou z výpeků
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 7 let
Související recepty
nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný....
Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí ji...
Při dušení červeného zelí potřebujete trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Určitě chuť...
asi jedno z nejlevnější jídel, na kterém si vždy maximálně pochutnám. Klidně bych k tomu ani nemusel...