Pracuji...
close

Zapečený rohlík s párkem a goudou

přiznávám, že tento recept není úplně kulinářská bomba, ale jelikož už od malinka mám rád párek v rohlíku a podobné pokrmy, tak jsem si prostě vymyslel něco, co si každý může vyrobit doma. Kyselé kozí rohy nám obzvláštní chuť, ale můžete si tam dát cokoliv dle Vaší fantazie
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Sdílejte recept
Postup
začneme tím, že si podélně překrojíme dva rohlíky. Tím získáme čtyři půlky (kdyby někdo nevěděl :-) )
rohlíky vyskládáme do pekáče a dáme do trouby předehřáté na 200°C. Zapékáme cca 7 minut
mezitím si nakrájíme párky na malé kostičky
a nakrájíme si kozí rohy na malé kousky
do mísy dáme párky, papriky, hořčici a kečup. Důkladně zamícháme. Tímto se nám okolo párků vytvoří jakoby omáčka, díky která nám pak párky nebudou padat z rohlíku
vyndáme rohlíky z trouby a pomocí menší lžíce naneseme párkovou směs na rohlíky. Opatrně, ať se nespálíte o pekáč. Pekáč vrátíme zpátky do trouby a zapékáme cca 10 minut
mezitím si nakrájíme čtvercové plátky sýra na dvě půlky. Tím nám vznikne osm proužků sýra. Na jeden rohlík přijdou dva proužky sýra
vyndáme rohlíky z trouby a položíme na každý rohlík dva proužky sýra. Vrátíme do trouby, vypneme troubu a necháme chvilku zapéct v dobíhajícím teplu
sýr nám po zapečení krásně obalí párky a zamezí jejich vypadnutí při konzumaci
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
svačina
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...