Načítání...
close

Domácí pochoutkový salát

občas dostanu chuť na nějakou kulinářskou prasečinku a tak si v obchodě koupím nějakej salát, kterej je bohužel plnej éééček. A my jsme řekli dost. Když salát, tak domácí a poctivej :-) Doporučuji použít kvalitní točený salám
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 8 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minuty
Ingredience
podle chuti
na dochucení
1 lžička ocet
Sdílejte recept
Postup
nejprve si nakrájíme cibuli najemno a vhodíme do velké mísy
najemno nakrájíme i točený salám a přidáme do mísy
kyselé okurky nakrájíme také najemno a přidáme do mísy
do mísy přidáme hrášek a kukuřici (obojí bez nálevu). Já jsem doma hrášek neměl, tak jsem tam dal naložené boby obecné ,které jsem měl z Francie
přidáme hořčici, majonézu, worchestr, pepř, trošku soli a cukru
důkladně zamícháme, dochutíme solí, pepřem, cukrem a octem
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
svačina
Příležitost:
svatební hostina
Původ:
Česko