Pracuji...
close

Romadurová pivní pomazánka

velmi chuťově silná a aromatická pomazánka, která se výborně hodí k pivu. Doporučuji namazat na čerstvý chléb. Pokud nemáte rádi romadur, tak použijte například olomoucké tvarůžky a nebo podobný smradlavý sýr
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Sdílejte recept
Postup
do mísy nalijeme kečup a hořčici
cibuli nakrájíme na drobno. Pokud nemáte červenou, tak tam klidně dejte normální žlutou
cibuli přidáme do mísy
nakrájíme si sardinku nadrobno (může být i ančovička)
a přidáme do mísy
přidáme do mísy mletou papriku
přidáme do mísy chilli papričky (já měl pouze rozmixované chilli papričky)
prolisujeme do mísy česnek
přidáme do mísy romadur. Měl by být rozmačkaný a proto jsem ho tam přidal také pomocí lisu na česnek. Záleží na Vás. Můžete použít i mlýnek na maso a nebo nějaké struhadlo
nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať
důkladně zamícháme a máme hotovo
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání, mačkání
Typ chodu:
svačina, večeře
Vybavení kuchyně:
mísa malá , lis na česnek
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...