Načítání...
close

Romadurová pivní pomazánka

velmi chuťově silná a aromatická pomazánka, která se výborně hodí k pivu. Doporučuji namazat na čerstvý chléb. Pokud nemáte rádi romadur, tak použijte například olomoucké tvarůžky a nebo podobný smradlavý sýr
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 7 let
Sdílejte recept
Postup
do mísy nalijeme kečup a hořčici
cibuli nakrájíme na drobno. Pokud nemáte červenou, tak tam klidně dejte normální žlutou
cibuli přidáme do mísy
nakrájíme si sardinku nadrobno (může být i ančovička)
a přidáme do mísy
přidáme do mísy mletou papriku
přidáme do mísy chilli papričky (já měl pouze rozmixované chilli papričky)
prolisujeme do mísy česnek
přidáme do mísy romadur. Měl by být rozmačkaný a proto jsem ho tam přidal také pomocí lisu na česnek. Záleží na Vás. Můžete použít i mlýnek na maso a nebo nějaké struhadlo
nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať
důkladně zamícháme a máme hotovo
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání, mačkání
Typ chodu:
svačina, večeře
Vybavení kuchyně:
mísa malá , lis na česnek
Původ:
Česko