X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Romadurová pivní pomazánka

Načítám...
velmi chuťově silná a aromatická pomazánka, která se výborně hodí k pivu. Doporučuji namazat na čerstvý chléb. Pokud nemáte rádi romadur, tak použijte například olomoucké tvarůžky a nebo podobný smradlavý sýr
Příprava 15 minut
Vaření 5 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Studená kuchyně / Pomazánky
Druh přípravy: míchání, mačkání
Typ chodu: svačina, večeře
Vybavení kuchyně: mísa malá, lis na česnek
Původ: Česko

Ingredience

Postup

do mísy nalijeme kečup a hořčici
cibuli nakrájíme na drobno. Pokud nemáte červenou, tak tam klidně dejte normální žlutou
cibuli přidáme do mísy
nakrájíme si sardinku nadrobno (může být i ančovička)
a přidáme do mísy
přidáme do mísy mletou papriku
přidáme do mísy chilli papričky (já měl pouze rozmixované chilli papričky)
prolisujeme do mísy česnek
přidáme do mísy romadur. Měl by být rozmačkaný a proto jsem ho tam přidal také pomocí lisu na česnek. Záleží na Vás. Můžete použít i mlýnek na maso a nebo nějaké struhadlo
nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať
důkladně zamícháme a máme hotovo
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
712 bodů
Facebook
Twitter