Pracuji...
close

Strapačky s kysaným zelím a uzeným

kombinaci kysaného zelí a uzeného mám rád hlavně k pivku a se strapačkama to je úplně dokonalá kombinace. Takovýhle jídlo mě například chybí v českých restauracích, kde většinou dělají bramborová těsta z prášku. Do tohoto receptu doporučuji použít kvalitní kysané zelí, nejlépe od nějakého soukromého výrobce
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Kuchařky s tímto receptem
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...