Pracuji...
close

Kuřecí prsa s citronem a bylinkami

výborný jarní recept, který nejenom krásně vypadá na talíři, ale taky i skvěle chutná. Citron dodá masu svěžest a hrášek s mátou je velmi zajímavá kombinace. K tomuto receptu je nejlépe použít kuřecí prso s kůží a kostí od křídla. Lépe to chutná a vypadá. Já jsem si k této příležitosti vykostil kuře. K masu doporučuji bramborovou přílohu
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 5 hodin
Doba vaření: 30 minut
Uživatelské fotky
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...