Načítání...
close

Tlačenkový salát

pokud máte rádi tlačenku s octem a cibulí, tak tento recept pro Vás bude příjemným zpestřením. Salát je velmi rozmanitý, co se ingrediencí týče a záleží jenom na Vás jak a čím si ho dochutíte
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 1 minuta
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 8 let
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si tlačenku na malé kostičky a vhodíme do mísy
nakrájíme si cibuli najemno a přidáme do mísy (pokud máte červenou cibuli, tak použijte červenou)
červenou papriku zbavíme jader, nakrájíme najemno a přidáme do mísy
ledový salát nakrájíme na menší kousky a přidáme do mísy
celerovou nať (a nebo petrželovou) nakrájíme najemno a přidáme do mísy
kyselé okurky nakrájíme na malé plátky (u větších kusů na půlměsíčky) a přidáme do mísy
nakonec přidáme do mísy sojovou omáčku, sůl, pepř, majonézu (nebo tatarku), olivový olej, hořčici a důkladně promícháme. Ochutnáme a dochutíme
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
salát
Vybavení kuchyně:
mísa velká
Původ:
Česko