Pracuji...
close

Plněné žampiony osmahlou cibulkou a uzeným

velmi jednoduchý recept, kterým můžete zaujmout Vaší návštěvu. Pro tento recept vybírejte větší žampiony a určitě i čerstvé suroviny. Nešetřete na sýru. Na eidam třicítku zapomeňte :-) Jako bylinku jsem použil libeček, ale záleží na Vaší chuti. Hlavně to chce něco čerstvého a nééé sušeného. Doporučená příloha je bramborová kaše a nebo brambory/hranolky s tatarkou
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Uživatelské fotky
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.