Pracuji...
close

Caprese salát

pomalu se nám blíží léto a s tím i čerstvá zelenina a ovoce. Salát Caprese je taková Itálie na talíři. Je to velmi jednoduchý salát, ale je třeba mít čerstvé a kvalitní suroviny. Na sušenou bazalku zapoměňte :-) Doporučená příloha je čerstvé světlé pečivo
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minuty
Kuchařky s tímto receptem
Taky máte teď období jako ze Slunce seno? Rajčata, pořád jenom rajčata. Ani Puňťa už to nežere :-) S...
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...