Pracuji...
close

Zapečené kuřecí kousky s čerstvou zeleninou

pro tento recept jsem použil kuřecí stehna horní. Ale samozřejmě pokud máte kuřecí spodní (paličky) a nebo vykoštěné stehenní steaky a nebo křídla, tak je použijte. Doporučuji použít vše čerstvé, hlavně bylinky, jako je rozmarýn, tymián, apod. Zeleninu nechte na větší kousky, aby recept vypadal rustikálně. Recept je jednoduchý a skoro bez práce. Jako přílohu doporučuji čerstvý chleba
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Kdo recept doporučuje
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...