Pracuji...
close

Pomalu pečený bůček na česneku a pivě

vezměte kus pořádného masa, okořeňte ho tim, co máte rádi a dejte to na dlouhou dobu péct. Toto jsem si říkal při tvorbě tohoto receptu :-) Česnek si sežeňte kvalitní, jinak to radši ani nedělejte. Dlouhým pečením vznikne pod masem výborný sos, ze kterého si následně uděláte vynikající omáčku k masu. V receptu jsem použil světlé pivo, ale jestli máte doma tmavé, tak použijte tmavé
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 hodiny
Stáhnutí PDF
Vygenerovat PDF s fotkami a nebo bez fotek
PDF
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...