Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT

Džuveč s vepřovou plecí

Popis receptu
na džuveči mě baví, že se dělá v jednom hrnci nebo v jedné větší pánvi. Nezašpiníte při vaření moc nádobí :-) Rýži jsem použil kulatozrnou, jelikož se džuveč podobá rizotu. Místo vepřové plece můžete použít například krkovičku a nebo kýtu. Doporučuji použít více druhů papriky. Já jsem použil zelenou a slovenskou. Někde jsem četl, že se může džuveč i zapéct v troubě v pekáči. Možná zkusím přístě
Příprava
20
minut
Vaření
60
minut
  • Způsob přípravy: smažení, vaření,
  • Typ chodu: oběd, večeře,
  • Potřebné vybavení: hrnec velký, pánev wok,
  • Původ receptu: Turecko,
Načítám...
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku
Další fotky hotového receptu (0)
Žádná fotka