Bílé fazole s točeným salámem
tento recept patří mezi ty levné. Za málo peněz, hodně muziky. Kdo má rád pálivější jídlo, tak místo sladké mleté papriky nasype papriku pálivou
Příprava
15
minut
Vaření
40
minut
Pracnost:
Recept zvládne každý
Druh přípravy:
smažení, vaření
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko
Ingredience
na smažení
na zahuštění
obecně
Postup
nejdříve si nakrájíme najemno cibuli
v hrnci si rozpálíme sádlo na střední teplotu a přidáme cibuli. Zamícháme a s občasným mícháním smažíme do hněda
mezitím si nakrájíme na malé kousky česnek
dále si oloupeme točený salám (jeli potřeba)
a nakrájíme salám na menší kousky
ke zhnědlé cibuli přihodíme nakrájený česnek a dvě minutky osmahnem
dále přihodíme salám, promícháme a tři minutky osmahnem
přisypeme mouku a papriku. Za stálého míchání minutku osmahneme
přilijeme vývar a důkladně ode dna zamícháme
přilijeme protlak, zamícháme a alespoň 15 minut provaříme pod pokličkou. Můžeme občas promíchnout
do provařené omáčky přilijeme fazole i se sladko-slaným nálevem, zamícháme a přivedeme k varu
přisypeme majoránku, zamícháme, dosolíme, dopepříme a vypneme plotnu
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte .
Více informací
zde
Designed & programmed by Boublas ©2011-2020
, GDPR
Podpořit stránky