Pracuji...
close

Zelené fazolky se slaninou

tento recept a nebo jemu podobný již určitě znáte. V dnešní době na něj narazíte skoro v každé restauraci v podobě přílohy. Já osobně jsem schopnej sežrat půl kila fazolek na posezení. Jsem na ně trošku ulítlej. Žampiony jsem si tam přidal, jelikož jsem je měl v lednici, ale být tam nemusí. Hlavní je mít kvalitní slaninu
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Kuchařky s tímto receptem
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.