Pracuji...
close

Škvarková pomazánka

chuťově vymazlená pomazánka, obohacená o kousky jablka, které dají pomazánce svěží a sladší chuť. Doporučuji mazat na čerstvý chleba, a s teplým čajem je to výborná večeře
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Kuchařky s tímto receptem
Všechny skvělé recepty, které často dělávám.
Každý to zná. Večer ležíte na gauči u televize a přepadne Vás na něco chuť. V této kuchařce jsou jíd...
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Křehké kuřecí maso ve sladké omáčce je vždy zaručená výhra :-) Nejlepší příloha je rýže. Dětem jsem ...
Je načase si dát pauzu od bramborového salátu a připravit si něco lehčího.
Dělal jsem poprvé a určitě ne naposled. Hned jsem si s karamelem polil banán a dětem ho dal na zmrzl...
Obchodů s kebabem máme u nás spousty, ale většinou tam prodávají pouze mletinu a žádné pořádné maso....
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...