Pracuji...
close

Nakládaný hermelín

na tohle skvělý jídlo se musí po naložení čekat několik dní, ale kdo si počká, ten se dočká
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 dní
Sdílejte recept
Postup
opatrně si rozřízneme všechny hermelíny podélně napůl
připravíme si náplň. Prolisujeme si česnek do menší misky
k česneku přidáme mletou papriku a sůl. Vše spolu důkladně utřeme/umícháme
vnitřní stranu hermelínu potřeme paprikovo-česnekovou směsí a posypeme tymiánem. Obě půlky k sobě opatrně přimáčkneme. Kdo má nasekané vlašské oříšky, tak určitě přidat do směsi
nakrájíme si cibuli na kolečka
připravíme si nádobu na hermelíny, do které vše budeme skládat. Na dno dejte trochu cibule, trochu pepře, bobkový list a nové koření. Přidejte hermelín. Pak zase cibuli, paprikový roh, nějaké koření a zase hermelín. Nějak podobně naplňte celou nádobu
nakonec zalijte vše olejem. Neřeknu přesně, kolik je potřeba oleje. Záleží na typu sklenice/nádoby.
uzavřeme a dáme uležet do lednice minimálně na týden. Pokud bude vše vypadat pořád dobře a sklenice nebude zakalená, tak můžete nechat ležet určitě déle.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy:
nakládání
Typ chodu:
předkrm
Příležitost:
k pivu, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...