Pracuji...
close

Nakládaný hermelín

na tohle skvělý jídlo se musí po naložení čekat několik dní, ale kdo si počká, ten se dočká
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 dní
Sdílejte recept
Postup
opatrně si rozřízneme všechny hermelíny podélně napůl
připravíme si náplň. Prolisujeme si česnek do menší misky
k česneku přidáme mletou papriku a sůl. Vše spolu důkladně utřeme/umícháme
vnitřní stranu hermelínu potřeme paprikovo-česnekovou směsí a posypeme tymiánem. Obě půlky k sobě opatrně přimáčkneme. Kdo má nasekané vlašské oříšky, tak určitě přidat do směsi
nakrájíme si cibuli na kolečka
připravíme si nádobu na hermelíny, do které vše budeme skládat. Na dno dejte trochu cibule, trochu pepře, bobkový list a nové koření. Přidejte hermelín. Pak zase cibuli, paprikový roh, nějaké koření a zase hermelín. Nějak podobně naplňte celou nádobu
nakonec zalijte vše olejem. Neřeknu přesně, kolik je potřeba oleje. Záleží na typu sklenice/nádoby.
uzavřeme a dáme uležet do lednice minimálně na týden. Pokud bude vše vypadat pořád dobře a sklenice nebude zakalená, tak můžete nechat ležet určitě déle.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy:
nakládání
Typ chodu:
předkrm
Příležitost:
k pivu, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...