X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Poctivý domácí hamburger

Načítám...
tento recept doporučuji v létě na gril. S čerstvou zeleninou ze zahrádky je to prostě bomba
Příprava 30 minut
Vaření 15 minut
Pracnost: Recept zvládne každý, ale chce to trošku snahy
Kategorie: Maso / Jatečné maso
Druh přípravy: mixování, smažení
Typ chodu: oběd
Původ: USA, Česko

Ingredience

Postup

maso si umeleme a dáme do větší mísy. Vždy je lepší si koupit maso od řezníka a umlít si ho a nebo si ho nechat od řezníka umlít
přidáme sůl a pepř dle chuti, vejce a důkladně promícháme. Míchejte nejlépe rukou
z masové směsi si připravíme zhruba 6-7 pěkných hamburgrů. Uplácejte pomocí obou rukou
hamburger smažíme na pánvi na oleji. Z každé strany zhruba 5-7 minut
během smažení si připravíme oblohu. Rajčata, cibuli a okurky si nakrájíme na plátky. Salát si natrháme na kousky a v misce smícháme s tatarkou. Tím zajistíte, že salát bude držet u sebe a nebude slejzat z housky
nahřejeme si housky, nejlépe na pánvi a nebo v troubě. Rozkrojíme a na spodní část housky dáme kečup a hořčici. Přidáme okurky a na ně poklademe salát. Na salát dáme rajčata, přidáme masový plátek, plátek sýra, který se na horkém plátku rozpeče, zasypeme cibulí a přikryjeme horní částí housky
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter