Načítání...
close

Pažitkový dresink

jemný a chuťově čerstvý dresink, který se hodí nejenom k minutkovým masům, ale i do salátů. Doporučuji použít čerstvé ingredience
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Ingredience
obecně
1 hrst pažitka
min 1 špetka sůl
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si najemno kousek cibulky, dále si nakrájíme najemno rajčátka a pažitku taktéž. Z česneku si můžeme vyndat klíček, aby nám nepálila žáha
do misky si dáme smetanu, cibulku, rajče, pažitku a prolisujeme česnek
přidáme špetku drceného pepře
zamícháme, dochutíme solí a necháme alespoň hodinu uležet
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
příloha
Příležitost:
raut, grilování
Původ:
Česko