Pracuji...
close

Pažitkový dresink

jemný a chuťově čerstvý dresink, který se hodí nejenom k minutkovým masům, ale i do salátů. Doporučuji použít čerstvé ingredience
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 13 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
1 hrst pažitka
min 1 špetka sůl
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si najemno kousek cibulky, dále si nakrájíme najemno rajčátka a pažitku taktéž. Z česneku si můžeme vyndat klíček, aby nám nepálila žáha
do misky si dáme smetanu, cibulku, rajče, pažitku a prolisujeme česnek
přidáme špetku drceného pepře
zamícháme, dochutíme solí a necháme alespoň hodinu uležet
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
příloha
Příležitost:
raut, grilování
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...