Pracuji...
close

Pažitkový dresink

jemný a chuťově čerstvý dresink, který se hodí nejenom k minutkovým masům, ale i do salátů. Doporučuji použít čerstvé ingredience
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
1 hrst pažitka
min 1 špetka sůl
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si najemno kousek cibulky, dále si nakrájíme najemno rajčátka a pažitku taktéž. Z česneku si můžeme vyndat klíček, aby nám nepálila žáha
do misky si dáme smetanu, cibulku, rajče, pažitku a prolisujeme česnek
přidáme špetku drceného pepře
zamícháme, dochutíme solí a necháme alespoň hodinu uležet
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
příloha
Příležitost:
raut, grilování
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...