Pracuji...
close

Pažitkový dresink

jemný a chuťově čerstvý dresink, který se hodí nejenom k minutkovým masům, ale i do salátů. Doporučuji použít čerstvé ingredience
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 12 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
1 hrst pažitka
min 1 špetka sůl
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si najemno kousek cibulky, dále si nakrájíme najemno rajčátka a pažitku taktéž. Z česneku si můžeme vyndat klíček, aby nám nepálila žáha
do misky si dáme smetanu, cibulku, rajče, pažitku a prolisujeme česnek
přidáme špetku drceného pepře
zamícháme, dochutíme solí a necháme alespoň hodinu uležet
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
příloha
Příležitost:
raut, grilování
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Jestli si myslíte, že Vám tento salát vydrží do druhého dne, tak jste na omylu. Sežere se to dříve, ...
Chutný a rychlý recept, který jsem dělal hlavně kvůli dětem. Bál jsem se, že to nebudou jíst, ale op...
Taková rychlovka, kterou děti milují. I pro dospělé je to lehká forma svačiny.
Křehké kuřecí maso ve sladké omáčce je vždy zaručená výhra :-) Nejlepší příloha je rýže. Dětem jsem ...
Je načase si dát pauzu od bramborového salátu a připravit si něco lehčího.
Dělal jsem poprvé a určitě ne naposled. Hned jsem si s karamelem polil banán a dětem ho dal na zmrzl...
Obchodů s kebabem máme u nás spousty, ale většinou tam prodávají pouze mletinu a žádné pořádné maso....
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...