X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Česká čína

Načítám...
Jednoduchý, rychlý, dobrý. Každý tento recept jistě zná a nebo někdy podobný vymyslí. Je to čistě recept alias co lednička nabídne :-) Ale nikdy tam nezapomeňte dát vejce, aby maso bylo křehké
Příprava 15 minut
Vaření 20 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Maso / Jatečné maso
Druh přípravy: smažení, nakládání
Typ chodu: oběd, večeře
Původ: Česko

Ingredience

Postup

maso si omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky
přisypeme solamyl
přidáme ostatní ingredience (zeleninu očistit a nakrájet) a důkladně promícháme. Samozřejmě osolíme, opepříme
směs necháme alespoň 3 hodiny v lednici uležet, ale ideální je to nechat přes noc.
maso usmažíme na pánvi, zhruba 15-20 minut. Nejlepší přílohou je rýže nebo dle vlastní fantazie.
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter