Načítání...
close

Bazalkové pesto

taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
obecně
1 hrst bazalka
min 1 lžíce parmazán
min 1 lžíce olej olivový
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
česnek si oloupeme, parmazán si nastrouháme
všechny ingredience kromě sýra rozmixujeme mixerem. Pokud je směs moc tuhá, přilijeme kapku oleje. Přidáme nastrouhaný parmazán a zamícháme.
pesto se výborně hodí k těstovinám
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
mixování
Typ chodu:
příloha
Původ:
Itálie