Bazalkové pesto
taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
Příprava
10
minut
Vaření
15
minut
Pracnost:
Recept zvládne každý
Druh přípravy:
mixování
Typ chodu:
příloha
Původ:
Itálie
Ingredience
Postup
česnek si oloupeme, parmazán si nastrouháme
všechny ingredience kromě sýra rozmixujeme mixerem. Pokud je směs moc tuhá, přilijeme kapku oleje. Přidáme nastrouhaný parmazán a zamícháme.
pesto se výborně hodí k těstovinám
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte .
Více informací
zde
Designed & programmed by Boublas ©2011-2020
, GDPR
Podpořit stránky