Načítání...
X
„ nebojte se něco dobrého uvařit "
menu UVAŘSiSÁM.cz account_circle search

Bazalkové pesto | Recept

taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
Autor receptu
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
obecně
1 hrst bazalka
min 1 lžíce parmazán
min 1 lžíce olej olivový
1 stroužek česnek
Další informace
Pracnost: Recept zvládne každý
Způsob přípravy: mixování
Typ chodu: příloha
Původ: Itálie
Krok 1
česnek si oloupeme, parmazán si nastrouháme
Krok 2
všechny ingredience kromě sýra rozmixujeme mixerem. Pokud je směs moc tuhá, přilijeme kapku oleje. Přidáme nastrouhaný parmazán a zamícháme.
Krok 3
pesto se výborně hodí k těstovinám