Načítání...
X
menu UVAŘSiSÁM.cz account_circle search

Bazalkové pesto | Recept

taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
visibility
Boublas
Autor receptu
Ingredience
obecně
bazalka 1 hrst
parmazán min 1 lžíce
olej olivový min 1 lžíce
ořech vlašský 1 lžíce
česnek 1 stroužek
Další informace
Pracnost: Recept zvládne každý
Způsob přípravy: mixování
Typ chodu: příloha
Původ: Itálie
Postup
česnek si oloupeme, parmazán si nastrouháme
všechny ingredience kromě sýra rozmixujeme mixerem. Pokud je směs moc tuhá, přilijeme kapku oleje. Přidáme nastrouhaný parmazán a zamícháme.
pesto se výborně hodí k těstovinám
Sdílejte recept