Pracuji...
close

Bazalkové pesto

taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
obecně
1 hrst bazalka
min 1 lžíce parmazán
min 1 lžíce olej olivový
1 stroužek česnek
Sdílejte recept
Postup
česnek si oloupeme, parmazán si nastrouháme
všechny ingredience kromě sýra rozmixujeme mixerem. Pokud je směs moc tuhá, přilijeme kapku oleje. Přidáme nastrouhaný parmazán a zamícháme.
pesto se výborně hodí k těstovinám
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
mixování
Typ chodu:
příloha
Původ:
Itálie
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, a...