Pracuji...
close

Vepřové výpečky

klasický český pokrm, který se hodí jak k zelí, tak i ke špenátu a k mnohému dalšímu.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Související recepty
Při dušení červeného zelí potřebujete trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Určitě chuť...
s poctivostí nejdál dovaříš, tak proč si kupovat hnusný knedlíky, když si je můžeme lehce uvařit. Ne...
Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí ji...
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...