Uvařsisám.cz

nebojte se něco dobrého uvařit

Vepřové výpečky

„klasický český pokrm, který se hodí jak k zelí, tak i ke špenátu a k mnohému dalšímu.“
Způsob přípravy: pečení,
Typ chodu: oběd, večeře,
Původ receptu: Česko,
Příprava
15
minut
Vaření
60
minut
Ingredience
obecně
Fotka ingrediencí
A jde se na to
1. krok
nakrájíme si maso na kousky. Maso může být krkovička, kýta, plec, prostě co máte v lednici. Nakrájíme si i cibuli a česnek.
2. krok
vše dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a okmínujeme. Důkladně zamícháme. Navrch položíme kousky sádla
3. krok
dáme zapéct do trouby na 180 stupňů cca na hodinu. V půlce pečení můžeme lžící promíchnout.
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku