Pracuji...
close

Vepřová krkovička naložená v pivu

na maso existuje nespočet marinád a nespočet se jich dá ještě vymyslet. No a tak jsem jednu vymyslel :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 10 hodin
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
dle potřeby
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si česnek a cibuli najemno
do větší mísy si dáme všechny ingredience a zamícháme. Sůl můžeme dát taky a nebo s ní počkáme, až budeme smažit. Záleží na Vás.
maso vložíme do marinády, zamícháme lžící (né vidličkou, aby se to zbytečně nepropíchalo). Dáme uležet do lednice alespoň na 3 hodiny, nejlépe přes noc
před smažením vyndejte maso alespoň hodinu před z ledničky. Smažte z obou strany cca 7 minut. Každou stranu při smažení osolte, pokud jste již neosolili v marinádě
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení, nakládání
Typ chodu:
oběd
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...