Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 17.02.2019 a svátek má Miloslava

Vepřová krkovička naložená v pivu

„ na maso existuje nespočet marinád a nespočet se jich dá ještě vymyslet. No a tak jsem jednu vymyslel :-) “
Příprava
600
minut
Vaření
15
minut
Ingredience
obecně
dle potřeby
Fotka ingrediencí
A jde se na to
1. krok
nakrájíme si česnek a cibuli najemno
2. krok
do větší mísy si dáme všechny ingredience a zamícháme. Sůl můžeme dát taky a nebo s ní počkáme, až budeme smažit. Záleží na Vás.
3. krok
maso vložíme do marinády, zamícháme lžící (né vidličkou, aby se to zbytečně nepropíchalo). Dáme uležet do lednice alespoň na 3 hodiny, nejlépe přes noc
4. krok
před smažením vyndejte maso alespoň hodinu před z ledničky. Smažte z obou strany cca 7 minut. Každou stranu při smažení osolte, pokud jste již neosolili v marinádě
Načítám...
Způsob přípravy
  • smažení
  • nakládání
Typ chodu
  • oběd
Původ receptu
  • Česko
Kategorie / Podkategorie
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku