Načítání...
X
„ nebojte se něco dobrého uvařit "
menu UVAŘSiSÁM.cz account_circle search

Zapečená krkovička v alobalu | Recept

pořádné chlapské jídlo, lehké na přípravu a skvělé do žaludku. Doporučuji k masu pivko
Autor receptu
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Ingredience
obecně
marináda
3 lžíce med
4 lžíce víno bílé
1 špetka tymián
1 špetka rozmarýn
1 špetka sůl
Další informace
Pracnost: Recept zvládne každý
Způsob přípravy: pečení
Typ chodu: oběd, večeře
Původ: Česko
Krok 1
krkovičku si nařízneme podle obrázku. Uděláme do ní jakoby zářezy
Krok 2
smícháním ostatních ingrediencí si v misce připravíme marinádu
Krok 3
připravíme si pekáček, který vysteleme alobalem a vložíme do něj maso.
Krok 4
maso polejeme marinádou
Krok 5
a pečlivě zabalíme do alobalu
Krok 6
vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů zhruba 2 hodiny. Půl hodiny před koncem pečení alobal poodkryjeme a polejeme maso sosem, který nám vzniknul v alobalu. Podkryté dopečeme.