Načítání...
close

Zapečená krkovička v alobalu

pořádné chlapské jídlo, lehké na přípravu a skvělé do žaludku. Doporučuji k masu pivko
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Ingredience
obecně
marináda
3 lžíce med
4 lžíce víno bílé
1 špetka tymián
1 špetka rozmarýn
1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
krkovičku si nařízneme podle obrázku. Uděláme do ní jakoby zářezy
smícháním ostatních ingrediencí si v misce připravíme marinádu
připravíme si pekáček, který vysteleme alobalem a vložíme do něj maso.
maso polejeme marinádou
a pečlivě zabalíme do alobalu
vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů zhruba 2 hodiny. Půl hodiny před koncem pečení alobal poodkryjeme a polejeme maso sosem, který nám vzniknul v alobalu. Podkryté dopečeme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko