X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Zapečená krkovička v alobalu

Načítám...
pořádné chlapské jídlo, lehké na přípravu a skvělé do žaludku. Doporučuji k masu pivko
Příprava 20 minut
Vaření 120 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Maso / Jatečné maso
Druh přípravy: pečení
Typ chodu: oběd, večeře
Původ: Česko

Ingredience

marináda
med 3 lžíce
olej slunečnicový 5 lžíce
pepř černý drcený 1 špetka
rozmarýn 1 špetka
sojová omáčka 3 lžíce
sůl 1 špetka
tymián 1 špetka
víno bílé 4 lžíce
obecně
vepřová krkovice 1 kg

Postup

krkovičku si nařízneme podle obrázku. Uděláme do ní jakoby zářezy
smícháním ostatních ingrediencí si v misce připravíme marinádu
připravíme si pekáček, který vysteleme alobalem a vložíme do něj maso.
maso polejeme marinádou
a pečlivě zabalíme do alobalu
vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů zhruba 2 hodiny. Půl hodiny před koncem pečení alobal poodkryjeme a polejeme maso sosem, který nám vzniknul v alobalu. Podkryté dopečeme.
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter