Pracuji...
close

Paštika z kachních jater

chuťový orgasmus na Vaše chuťové pohárky, nemám víc co dodat :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 1 hodina
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
na rozpálené sádlo dáme smažit nakrájené cibule
až cibulka začne hnědnout, přihodíme pokrájené játra a zamícháme. Smažíme cca 10 minut. Občas zamícháme
nakrájíme si uzené a přihodíme do hrnce. Zamícháme a smažíme dále.
po chvilce přihodíme nakrájený česnek. Zamícháme a smažíme dalších cca 5 minut
přisypeme majoránku, osolíme, opepříme. Zamícháne a smažíme dále. Smažíme dokud vše nebude hezky dohněda osmažené.
přilijeme víno a necháme svařit tekutinu na polovinu
potom přilijeme rum. Minutku vaříme a potom přiklopíme a pod pokličkou dusíme cca 15 minut. Potom hrnec stáhneme z plotny a necháme vychladnout
vychladlá játra dáme spolu se změklým máslem do mixéru
pořádně rozmixujeme a dáme do ledničky vychladnout
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy:
smažení, mixování
Typ chodu:
předkrm, svačina, snídaně
Příležitost:
k pivu, raut, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...