Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Paštika z kachních jater
chuťový orgasmus na Vaše chuťové pohárky, nemám víc co dodat :-)
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
13 let
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
1 hodina
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
500
gram
kachní játra
2
kus
cibule
1
kus
cibule červená
5
stroužek
česnek
4
lžíce
vepřové sádlo
150
gram
máslo
1/2
list
bobkový list
1
kus
nové koření
100
gram
vepřová krkovička uzená
1
lžíce
majoránka
150
mililitr
víno červené
1/4
hrnek
rum
0-1
lžička
sůl
0-1
lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
na rozpálené sádlo dáme smažit nakrájené cibule
až cibulka začne hnědnout, přihodíme pokrájené játra a zamícháme. Smažíme cca 10 minut. Občas zamícháme
nakrájíme si uzené a přihodíme do hrnce. Zamícháme a smažíme dále.
po chvilce přihodíme nakrájený česnek. Zamícháme a smažíme dalších cca 5 minut
přisypeme majoránku, osolíme, opepříme. Zamícháne a smažíme dále. Smažíme dokud vše nebude hezky dohněda osmažené.
přilijeme víno a necháme svařit tekutinu na polovinu
potom přilijeme rum. Minutku vaříme a potom přiklopíme a pod pokličkou dusíme cca 15 minut. Potom hrnec stáhneme z plotny a necháme vychladnout
vychladlá játra dáme spolu se změklým máslem do mixéru
pořádně rozmixujeme a dáme do ledničky vychladnout
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Maso
/
Zvěřina
,
Studená kuchyně
/
Paštiky
Způsob přípravy:
smažení, mixování
Typ chodu:
předkrm, svačina, snídaně
Příležitost:
k pivu, raut, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Salát z rukoly a červené řepy
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Hranolkové krokety z bramborové kaše
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Čokoládová buchta ze zakysané smetany
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Žampionový salát s paprikou
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Pomazánka z vepřové konzervy
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Okurkové nudle
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Zapečené housky se zeleninou a bylinkami
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Vepřová krkovice na černém pivě
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...
close