Pracuji...
close

Paštika z kachních jater

chuťový orgasmus na Vaše chuťové pohárky, nemám víc co dodat :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 13 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 1 hodina
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
na rozpálené sádlo dáme smažit nakrájené cibule
až cibulka začne hnědnout, přihodíme pokrájené játra a zamícháme. Smažíme cca 10 minut. Občas zamícháme
nakrájíme si uzené a přihodíme do hrnce. Zamícháme a smažíme dále.
po chvilce přihodíme nakrájený česnek. Zamícháme a smažíme dalších cca 5 minut
přisypeme majoránku, osolíme, opepříme. Zamícháne a smažíme dále. Smažíme dokud vše nebude hezky dohněda osmažené.
přilijeme víno a necháme svařit tekutinu na polovinu
potom přilijeme rum. Minutku vaříme a potom přiklopíme a pod pokličkou dusíme cca 15 minut. Potom hrnec stáhneme z plotny a necháme vychladnout
vychladlá játra dáme spolu se změklým máslem do mixéru
pořádně rozmixujeme a dáme do ledničky vychladnout
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Způsob přípravy:
smažení, mixování
Typ chodu:
předkrm, svačina, snídaně
Příležitost:
k pivu, raut, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...