Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Paštika z kachních jater
chuťový orgasmus na Vaše chuťové pohárky, nemám víc co dodat :-)
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
10 let
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
1 hodina
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
500
gram
kachní játra
2
kus
cibule
1
kus
cibule červená
5
stroužek
česnek
4
lžíce
vepřové sádlo
150
gram
máslo
1/2
list
bobkový list
1
kus
nové koření
100
gram
vepřová krkovička uzená
1
lžíce
majoránka
150
mililitr
víno červené
1/4
hrnek
rum
0-1
lžička
sůl
0-1
lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
na rozpálené sádlo dáme smažit nakrájené cibule
až cibulka začne hnědnout, přihodíme pokrájené játra a zamícháme. Smažíme cca 10 minut. Občas zamícháme
nakrájíme si uzené a přihodíme do hrnce. Zamícháme a smažíme dále.
po chvilce přihodíme nakrájený česnek. Zamícháme a smažíme dalších cca 5 minut
přisypeme majoránku, osolíme, opepříme. Zamícháne a smažíme dále. Smažíme dokud vše nebude hezky dohněda osmažené.
přilijeme víno a necháme svařit tekutinu na polovinu
potom přilijeme rum. Minutku vaříme a potom přiklopíme a pod pokličkou dusíme cca 15 minut. Potom hrnec stáhneme z plotny a necháme vychladnout
vychladlá játra dáme spolu se změklým máslem do mixéru
pořádně rozmixujeme a dáme do ledničky vychladnout
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Maso
/
Zvěřina
,
Studená kuchyně
/
Paštiky
Způsob přípravy:
smažení, mixování
Typ chodu:
předkrm, svačina, snídaně
Příležitost:
k pivu, raut, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Vepřový vrabec
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Domácí sádlové rohlíky
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Zázvorový čaj
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Kuřecí kousky se zeleninou z jednoho hrnce
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Hrníčková mramorová bábovka
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
Kuřecí řízky s máslem
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Hovězí na slanině
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
close