Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT

Paštika z kachních jater

Popis receptu
chuťový orgasmus na Vaše chuťové pohárky, nemám víc co dodat :-)
Příprava
20
minut
Vaření
60
minut
  • Způsob přípravy: smažení, mixování,
  • Typ chodu: předkrm, svačina, snídaně,
  • Původ receptu: Česko,
Načítám...
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku
Ingredience a postup
Fotka ingrediencí
A jde se na to
1. krok
na rozpálené sádlo dáme smažit nakrájené cibule
2. krok
až cibulka začne hnědnout, přihodíme pokrájené játra a zamícháme. Smažíme cca 10 minut. Občas zamícháme
3. krok
nakrájíme si uzené a přihodíme do hrnce. Zamícháme a smažíme dále.
4. krok
po chvilce přihodíme nakrájený česnek. Zamícháme a smažíme dalších cca 5 minut
5. krok
přisypeme majoránku, osolíme, opepříme. Zamícháne a smažíme dále. Smažíme dokud vše nebude hezky dohněda osmažené.
6. krok
přilijeme víno a necháme svařit tekutinu na polovinu
7. krok
potom přilijeme rum. Minutku vaříme a potom přiklopíme a pod pokličkou dusíme cca 15 minut. Potom hrnec stáhneme z plotny a necháme vychladnout
8. krok
vychladlá játra dáme spolu se změklým máslem do mixéru
9. krok
pořádně rozmixujeme a dáme do ledničky vychladnout