Načítání...
close

Hovězí guláš

neodmyslitelná součást české kuchyně. Nezapomeňte dobře osmažit cibulku, jinak guláš nebude mít správnou barvu a chuť
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Komentáře
+ Nový komentář
Febe 4 roky
Vyzkoušela jsem více receptů na hovězí guláš, ale tento nemá chybu, doma vaříme tento guláš už jen podle tohoto receptu. Místo drceného pepře používám mletý (1 kávová lžička), soli dávám 3 kávové lžičky, u česneku dávám jednou tolik, protože ten, co se prodává, je hodně nevýrazný. Když jsem přidala rajský protlak, říkala jsem si, že ho příště vynechám, ale když se guláš do dalšího dne uležel, byl výborný. Zpravidla ale místo rajského protlaku dávám 2 lžíce jemného kečupu Otma (ten máme doma vždy). A nezapomenout míchat, ať se nepřipálí cibulka.