X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Plněný paprikový lusk

Načítám...
klasická příloha k rajské omáčce
Příprava 30 minut
Vaření 60 minut
Pracnost: Recept zvládne každý, ale chce to trošku snahy
Kategorie: Maso / Jatečné maso, Ze zahrádky / Zelenina, Přílohy / Ostatní přílohy
Druh přípravy: plnění, pečení
Typ chodu: oběd
Původ: Česko

Ingredience

Postup

V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli, maso, majoránku, pepř, sůl, vejce a strouhanku
z paprik odřízneme hrdlo a vyndáme vnitřek (semínka, apod.)
papriky naplníme masovou směsí a přikryjeme odříznutým hrdlem
vymažeme si pekáček máslem
a vyskládáme do něj papriky
přilijeme trošku vody, aspoň půl centimetru v pekáčku
a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů. Pečeme cca 1 hodinu nebo dokud papriky nebudou trošku opečené.
Paprikové lusky jsou výbornou přílohou k rajské omáčce
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter