Plněný paprikový lusk
klasická příloha k rajské omáčce
Příprava
30
minut
Vaření
60
minut
Pracnost:
Recept zvládne každý, ale chce to trošku snahy
Druh přípravy:
plnění, pečení
Typ chodu:
oběd
Původ:
Česko
Ingredience
Postup
V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli, maso, majoránku, pepř, sůl, vejce a strouhanku
z paprik odřízneme hrdlo a vyndáme vnitřek (semínka, apod.)
papriky naplníme masovou směsí a přikryjeme odříznutým hrdlem
vymažeme si pekáček máslem
a vyskládáme do něj papriky
přilijeme trošku vody, aspoň půl centimetru v pekáčku
a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů. Pečeme cca 1 hodinu nebo dokud papriky nebudou trošku opečené.
Paprikové lusky jsou výbornou přílohou k rajské omáčce
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte .
Více informací
zde
Designed & programmed by Boublas ©2011-2020
, GDPR
Podpořit stránky