Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Domácí hamburger
už vás nebaví jíst polotovary z fastfoodů? Udělějte si poctivý domací hamburger
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
12 let
Doba přípravy:
30 minut
Doba vaření:
20 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1/2
kilogram
mleté maso (hovězí/vepřové)
1
kus
cibule
1
lžička
worchestrová omáčka
1
lžička
sůl
1/2
lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
nakrájíme si cibuli na jemno
do mísy dáme mleté maso a přidáme pokrájenou cibuli
přidáme lžičku soli
lžičku worchestrové omáčky
a trochu pepře
důkladně promícháme, nejlépe rukou
na pánev si dáme rozehřát olej, z masa vytvarujeme hamburgery (přibližně 10cm v průměru, 2 cm tlusté)
opékáme cca 5 minut z každé strany
pěkně do zlatova
do hamburgru dávám listový salát, kečup, majonézu, hamburger, kyselé okurky, rajčata, cibuli
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Maso
/
Jatečné maso
Způsob přípravy:
smažení
Typ chodu:
oběd, svačina, večeře
Příležitost:
barbecue párty, grilování
Původ:
USA, Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close