Načítání...
close

Domácí hamburger

už vás nebaví jíst polotovary z fastfoodů? Udělějte si poctivý domací hamburger
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si cibuli na jemno
do mísy dáme mleté maso a přidáme pokrájenou cibuli
přidáme lžičku soli
lžičku worchestrové omáčky
a trochu pepře
důkladně promícháme, nejlépe rukou
na pánev si dáme rozehřát olej, z masa vytvarujeme hamburgery (přibližně 10cm v průměru, 2 cm tlusté)
opékáme cca 5 minut z každé strany
pěkně do zlatova
do hamburgru dávám listový salát, kečup, majonézu, hamburger, kyselé okurky, rajčata, cibuli
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení
Typ chodu:
oběd, svačina, večeře
Příležitost:
barbecue párty, grilování
Původ:
USA, Česko