Pracuji...
close

Domácí hamburger

už vás nebaví jíst polotovary z fastfoodů? Udělějte si poctivý domací hamburger
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 12 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si cibuli na jemno
do mísy dáme mleté maso a přidáme pokrájenou cibuli
přidáme lžičku soli
lžičku worchestrové omáčky
a trochu pepře
důkladně promícháme, nejlépe rukou
na pánev si dáme rozehřát olej, z masa vytvarujeme hamburgery (přibližně 10cm v průměru, 2 cm tlusté)
opékáme cca 5 minut z každé strany
pěkně do zlatova
do hamburgru dávám listový salát, kečup, majonézu, hamburger, kyselé okurky, rajčata, cibuli
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení
Typ chodu:
oběd, svačina, večeře
Příležitost:
barbecue párty, grilování
Původ:
USA, Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...