Načítání...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
account_circle
Uživatel
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Alba
Nevíte, co uvařit?
Kontakt
VÍCE
Pudinková buchta se zakysanou smetanou
Výborná buchta pro milovníky pudinku
Doba přípravy:
30 minut
Doba vaření:
15 minut
Kuchař:
buellin
Stáří receptu:
10 let
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Související články
Související recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
těsto
4 kus
vejce
200 gram
cukr krystal
1 balíček
cukr vanilkový
200 gram
mouka hladká pšeničná
1 decilitr
olej slunečnicový
1 balíček
kypřící prášek
2 kelímek
smetana zakysaná
na posypání
1 lžička
skořice mletá
1 lžíce
kakao sladké
pudink
1 balíček
pudink vanilkový
1/2 litr
mléko plnotučné
2 lžíce
cukr krystal
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Cukr krystal, vanilkový cukr a vejce vyšleháme v pěnu.
Do pěny pomalu zašleháváme olej, mouku a kypřící prášek
Hotové těsto necháme stranou a připravíme si pudink podle návodu na obalu pudinku.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech (lze použít i papír na pečení) vylijeme těsto.
Do těsta vlijeme pudink (před tím je nutné ho občas promíchat, aby neztuhl)
Pečeme v troubě vyhřáté na 200° po dobu 10-15 minut.
Hotovou buchtu necháme chvilku odstát a potřeme ji zakysanou smetanou.
Na závěr pochoutku posypeme skořicí či kakaem dle chuti.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Sladké
/
Buchty
Způsob přípravy:
pečení, šlehání
Typ chodu:
dezert, snídaně
Původ:
Česko
close