Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Pudinková buchta se zakysanou smetanou
Výborná buchta pro milovníky pudinku
Kuchař:
buellin
Stáří receptu:
11 let
Doba přípravy:
30 minut
Doba vaření:
15 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
těsto
4
kus
vejce
200
gram
cukr krystal
1
balíček
cukr vanilkový
200
gram
mouka hladká pšeničná
1
decilitr
olej slunečnicový
1
balíček
kypřící prášek
2
kelímek
smetana zakysaná
na posypání
1
lžička
skořice mletá
1
lžíce
kakao sladké
pudink
1
balíček
pudink vanilkový
1/2
litr
mléko plnotučné
2
lžíce
cukr krystal
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Cukr krystal, vanilkový cukr a vejce vyšleháme v pěnu.
Do pěny pomalu zašleháváme olej, mouku a kypřící prášek
Hotové těsto necháme stranou a připravíme si pudink podle návodu na obalu pudinku.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech (lze použít i papír na pečení) vylijeme těsto.
Do těsta vlijeme pudink (před tím je nutné ho občas promíchat, aby neztuhl)
Pečeme v troubě vyhřáté na 200° po dobu 10-15 minut.
Hotovou buchtu necháme chvilku odstát a potřeme ji zakysanou smetanou.
Na závěr pochoutku posypeme skořicí či kakaem dle chuti.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Sladké
/
Buchty
Způsob přípravy:
pečení, šlehání
Typ chodu:
dezert, snídaně
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
České rizoto z pečeného kuřete
Pekli jste kuře? A nesnědli jste ho? Tak tady máte inspiraci na zužitkování masa. Pokud není kuře ex...
Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou
Velmi osvěžující pomazánka, kterou jste schopni spořádat jen tak na posezení bez pečiva :-) Doporuču...
Berounský hambáč
Tento hambáč mám spojený s dětstvím, když jsem jezdil za babičkou a dědou do Berouna. Na náměstí tam...
Těstoviny s rajčaty a paprikou
Jeden z mých oblíbených receptů. Je to rychlé, čerstvé a zatraceně dobré. Budete pořád chodit kolem ...
Vepřový vrabec
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Domácí sádlové rohlíky
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Zázvorový čaj
Nejlepší pomocník při nachlazení.
close