Načítání...
close

Pudinková buchta se zakysanou smetanou

Výborná buchta pro milovníky pudinku
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Kuchař: buellin
Stáří receptu: 10 let
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
Cukr krystal, vanilkový cukr a vejce vyšleháme v pěnu.
Do pěny pomalu zašleháváme olej, mouku a kypřící prášek
Hotové těsto necháme stranou a připravíme si pudink podle návodu na obalu pudinku.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech (lze použít i papír na pečení) vylijeme těsto.
Do těsta vlijeme pudink (před tím je nutné ho občas promíchat, aby neztuhl)
Pečeme v troubě vyhřáté na 200° po dobu 10-15 minut.
Hotovou buchtu necháme chvilku odstát a potřeme ji zakysanou smetanou.
Na závěr pochoutku posypeme skořicí či kakaem dle chuti.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Sladké / Buchty
Způsob přípravy:
pečení, šlehání
Typ chodu:
dezert, snídaně
Původ:
Česko