Pracuji...
close

Pudinková buchta se zakysanou smetanou

Výborná buchta pro milovníky pudinku
Kuchař: buellin
Stáří receptu: 13 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
na posypání
1 lžíce kakao sladké
pudink
2 lžíce cukr krystal
Sdílejte recept
Postup
Cukr krystal, vanilkový cukr a vejce vyšleháme v pěnu.
Do pěny pomalu zašleháváme olej, mouku a kypřící prášek
Hotové těsto necháme stranou a připravíme si pudink podle návodu na obalu pudinku.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech (lze použít i papír na pečení) vylijeme těsto.
Do těsta vlijeme pudink (před tím je nutné ho občas promíchat, aby neztuhl)
Pečeme v troubě vyhřáté na 200° po dobu 10-15 minut.
Hotovou buchtu necháme chvilku odstát a potřeme ji zakysanou smetanou.
Na závěr pochoutku posypeme skořicí či kakaem dle chuti.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Sladké / Buchty
Způsob přípravy:
pečení, šlehání
Typ chodu:
dezert, snídaně
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Taková rychlovka, kterou děti milují. I pro dospělé je to lehká forma svačiny.
Křehké kuřecí maso ve sladké omáčce je vždy zaručená výhra :-) Nejlepší příloha je rýže. Dětem jsem ...
Je načase si dát pauzu od bramborového salátu a připravit si něco lehčího.
Dělal jsem poprvé a určitě ne naposled. Hned jsem si s karamelem polil banán a dětem ho dal na zmrzl...
Obchodů s kebabem máme u nás spousty, ale většinou tam prodávají pouze mletinu a žádné pořádné maso....
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...