Uvař si sám

... nebojte se něco dobrého uvařit

Pudinková buchta se zakysanou smetanou

„Výborná buchta pro milovníky pudinku“
Příprava
30
minut
Vaření
15
minut
Ingredience
těsto
na posypání
pudink
Fotka ingrediencí
A jde se na to
1. krok
Cukr krystal, vanilkový cukr a vejce vyšleháme v pěnu.
2. krok
Do pěny pomalu zašleháváme olej, mouku a kypřící prášek
3. krok
Hotové těsto necháme stranou a připravíme si pudink podle návodu na obalu pudinku.
4. krok
Na vymazaný a moukou vysypaný plech (lze použít i papír na pečení) vylijeme těsto.
5. krok
Do těsta vlijeme pudink (před tím je nutné ho občas promíchat, aby neztuhl)
6. krok
Pečeme v troubě vyhřáté na 200° po dobu 10-15 minut.
7. krok
Hotovou buchtu necháme chvilku odstát a potřeme ji zakysanou smetanou.
8. krok
Na závěr pochoutku posypeme skořicí či kakaem dle chuti.
Způsob přípravy
  • pečení
  • šlehání
Typ chodu
  • dezert
  • snídaně
Původ receptu
  • Česko
Autor receptu
buellin
Sdílejte tento recept na Facebooku