Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Vepřové nudličky v sojové omáčce
Pikantní a chutně udělané vepřové maso
Kuchař:
Scampik
Stáří receptu:
12 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
1 hodina
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
4
plátek
vepřová kýta
2
lžíce
olej slunečnicový
1
lžíce
solamyl
1
balíček
rýžové nudle
1
lžíce
sojová omáčka
1/2
lžička
zázvor mletý
1
lžička
paprika mletá sladká
1
kus
pórek
1
kus
mrkev
1/4
hlávka
zelí bílé
1
kus
paprika červená
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Naklepeme a nakrájíme maso na nudličky.
Lehce osolíme a obalíme v solamylu.
Na každých 6 lžic sojovky přidáme 1/3 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce mleté papriky.
Maso zalijeme sojovou omáčkou a promícháme.
Nadrobno nakrouháme zelí, nastrouháme mrkev na nudličky, nakrájíme pórek na kolečka.
Na pánvi rozpálíme olej a pak přidáme maso.
Až se maso osmaží, přidáme nakrájenou zeleninu.
Dáme vařit vodu. Až dosáhne bodu varu, přidáme rýžové nudle. Nudle vaříme jen minutu a rychle slijeme. (Pokud je rychle neslijeme, rozvaří se)
Hotové nudle necháme okapat a můžeme přidat na pánev nebo podáváme zvláš.
Dobrou chu
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Maso
/
Jatečné maso
,
Omáčky
/
Hnědé omáčky
Způsob přípravy:
smažení, vaření, obalování
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Čína
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Sýrové krekry
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Tvarohové šátečky
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.
close