Pracuji...
close

Vepřové nudličky v sojové omáčce

Pikantní a chutně udělané vepřové maso
Kuchař: Scampik
Stáří receptu: 12 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
Naklepeme a nakrájíme maso na nudličky.
Lehce osolíme a obalíme v solamylu.
Na každých 6 lžic sojovky přidáme 1/3 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce mleté papriky.
Maso zalijeme sojovou omáčkou a promícháme.
Nadrobno nakrouháme zelí, nastrouháme mrkev na nudličky, nakrájíme pórek na kolečka.
Na pánvi rozpálíme olej a pak přidáme maso.
Až se maso osmaží, přidáme nakrájenou zeleninu.
Dáme vařit vodu. Až dosáhne bodu varu, přidáme rýžové nudle. Nudle vaříme jen minutu a rychle slijeme. (Pokud je rychle neslijeme, rozvaří se)
Hotové nudle necháme okapat a můžeme přidat na pánev nebo podáváme zvl᚝.

Dobrou chu
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení, vaření, obalování
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Čína
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...