Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Cuketový slaný koláč
Jednoduchý osvěžující koláč nejen pro letní období
Kuchař:
Pája Bubla
Stáří receptu:
12 let
Doba přípravy:
30 minut
Doba vaření:
30 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1600
gram
cuketa
300
gram
sýr eidam (30%)
50
centimetr
točený salám
2/3
hrnek
olej slunečnicový
2
hrnek
mouka polohrubá
6
kus
vejce
4
lžička
vegeta
2
balíček
kypřící prášek
1
lžíce
pažitka
1
lžíce
petrželová nať
1-5
stroužek
česnek
cca 1
lžička
sůl
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Do mísy vložíme nahrubo nastrouhanou okrájenou cuketu, eidam a salám.
Dále přidáme olej, mouku, vejce, vegetu, prášek do pečiva a nakrájenou pažitku nebo petrželku. Česnek a sůl přidáme podle chuti.
Vše důkladně promícháme.
Směs vlijeme na vymazaný plech.
Pečeme asi na 180 stupňů dozlatova.
Dobrou chuť !!!
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Pečivo
/
Koláče
,
Ze zahrádky
/
Zelenina
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
snídaně, svačina
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close