Uvař si sám

... nebojte se něco dobrého uvařit
Ingredience / vepřová pečeně
Recepty (4)
„Tento druh receptu se již pomalu stává takovou českou klasikou :-) Jelikož i já ho mám rád, tak jsem se ho snažil malinko vylepšit.“
„klasický Stroganov by měl být z hovězího masa. Já se někdy snažím vařit levně, a proto jsem použil vepřovou pečeni. Do tohoto receptu jsem si přidal navíc čerstvou červenou papriku, která dodala omáčc...“
„pořadnej kus pečeného masa musí být na jídelníčku alespoň jednou za měsíc :-) Lepší recept na vepřovou pečeni jsem asi ještě nikdy nedělal. Maso je šťavnaté ještě pár dní po upečení. Je dobré maso krá...“
„výsledkem receptu je šavnatý kus vepřové pečeně, s jemnou příchutí zázvoru a opečené cibulky“