Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Ingredience / parmazán
Recepty (25)
taková jednoduchá blbost a přitom tak dobrá. Pokud máte pravý parmazán, tak nemusíte solit. Nedělějte prosím tento recept s eidamem, to je rouhání :-)
jeden z klasických receptů na boloňskou omáčku. Někde jsem i viděl dávat do ní mléko, ale to jsem tam nedával. Je to asi spíše na zjemnění omáčky. Bol...
ač neobvyklá kombinace, výsledná chuť stojí za uvaření. Jedno z mých oblíbených jídel
velmi chutný salát, který mi svojí chutí trošku připomíná salát Caesar. Salát je velmi fresh a skvěle se k němu hodí bílé pečivo. Vegetariáni si mohou...
U tohoto receptu jsem trochu improvizoval. Recept je pro milovníky luštěnin a konkrétně cizrny. Uvařeno z ingrediencí (zbytků), co jsem našel v ledni...
kombinace kopru a kari mě napadla úplně náhodou. To jsem šel takhle jednou v náladě hospody :-) a cestou jsem si dal kebab s kari omáčkou. Jak jsem ta...
Tento druh receptu se již pomalu stává takovou českou klasikou :-) Jelikož i já ho mám rád, tak jsem se ho snažil malinko vylepšit.
zapomeňte jednou na české rádoby rizoto (vařená rýže s něčim) a udělějte si to pravé
Ještě před dvaceti lety byl tento recept nedílnou součástí snad každé restaurace. Občas se i teď najde tento pokrm v nějakém jídelníčku. Pokusím se Vá...
jeden z nejlepších receptů, co jsem zatím vařil. Nevěřil jsem, jakou skvělou chuť udělá bílé víno v masové směsi. A určitě nešetřete olivami do tomato...