Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Ingredience / tymián
Recepty (27)
ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být ...
Výborná zeleninová omáčka se smetanou, ta nikdy nezklame.
dneska jsem chřest dělal poprvé v životě a hrozně jsem se na to těšil.Těšil jsem se oprávněně, jelikož chuť byla taková, jak jsem si ji představoval. ...
další z řady receptů, kde jsou použity vnitřnosti. Vařit z vnitřností je levný, dobrý a jednoduchý. Vím, že hodně lidí vnitřnosti nemusí, ale třeba je...
k tomuto receptu jsem se dostal díky tombole, ve které jsem vyhrál kousek kančího. Zvěřina je skvělá věc, hlavně s vínem, jalovcem, atd. Nechápu, proč...
toto jídlo patří mezi mé oblíbené. Je to prostě skvělý žrádlo :-)
již dlouho jsem chtěl vyzkoušet spojení kuřete a skořice, ale vždy jsem se bál chuti. Nyní můžu jenom doporučit, jelikož nic tak skvělého jsem dlouho ...
výborný jarní recept, který nejenom krásně vypadá na talíři, ale taky i skvěle chutná. Citron dodá masu svěžest a hrášek s mátou je velmi zajímavá kom...
jednoduchý recept, který pochází z francouzské kuchyně. Kuřecí stehna jsou krásně křehká
každá polévka vždy chutná nejlépe, pokud je vyvařená z kostí. A jelikož kosti se koupí za hubičku, tak proč si neudělat domácí poctivou kuřecí polévku