Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Ingredience / ocet
Recepty (22)
tento recept nabízí velmi zajímavé vůně a rozmanité chutě. Badyán, skořice a hřebíček dodají jídlu nezaměnitelné aroma. Použití mícháných vajíček mi p...
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství in...
Výborná mixovaná polévka pro milovníky celeru.
klasické jídlo na nový rok.
občas dostanu chuť na nějakou kulinářskou prasečinku a tak si v obchodě koupím nějakej salát, kterej je bohužel plnej éééček. A my jsme řekli dost. Kd...
jestli chodíte každej večer do lednice jako já, koukáte do ní jako do televize a přemejšlíte co si dáte, tak utopenci jsou jasná volba. Na ně je chuť ...
Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí jinak, nežli z čerstvé hlávky. Líbí se mi na tom ta ...
Při dušení červeného zelí potřebujete trpělivost. Trvá to déle, ale výsledek stojí zato. Určitě chuťově lepší, nežli zelí z pytlíku. Červené víno vytv...
výborné šťavnaté a na skus uvařené fazolové lusky, jemně nakyslá smetanová omáčka, to Vás prostě musí přimět si tento recept vyzkoušet :-) S bramborem...
U tohoto receptu nehledejte žádnou vysokou gastronomii. Je to rychlý, levný a dobrý :-)